EnglishSlovak

Archive for 19 októbra, 2021

19 okt
0

Mediálna prezentácia v RTVS – relácia CESTY ISTOTY

Prinášame Vám 20 dielov relácie podnázvom CESTY ISTOTY, ktorý sa budevysielať na 3ke (RTVS) od dnes 18.októbra 2021 v pravidelných intervaloch, a to každý pondelok v čase od 18.35hod.

Read More
19 okt
0

CESTY ISTOTY – špeciálna relácia v spolupráci s RTVS

Po vyše 2-ročnom úsilí uzrela v pondelok 18.10. svetlo sveta špeciálna publicistická relácia Cesty istoty, ktorá vznikla vďaka spolupráci Implementačnej agentúry MPSVR SR s verejnoprávnou RTVS.

Read More
18 okt
0

Regionálne centrá sociálnej ekonomiky na medzinárodnej konferencii „Poľnohospodárstvo ako aktér sociálnej inklúzie“

Implementačná agentúra MPSVR SR sa ako jeden z partnerov podujatia zúčastnila na medzinárodnej vedeckej konferencii o sociálnej ekonomike v poľnohospodárstve s názvom „Poľnohospodárstvo ako aktér sociálnej inklúzie“ (AGASI – Agriculture as an Actor of […]

Read More
18 okt
0

Mediálna prezentácia v RTVS – relácia CESTY ISTOTY

Implementačná agentúra MPSVR SR v spolupráci so slovenskou verejnoprávnou televíziou RTVS spúšťa dnešným dňom publicistický magazín pod názvom „Cesty istoty“   Výsledkom intenzívnej práce za posledné mesiace je set 20 dielov relácie […]

Read More
13 okt
0

Sociálna ekonomika na Slovensku – súčasnosť a budúcnosť

Pod týmto názvom sa v dňoch 7. a 8. októbra 2021 konala celoslovenská odborná konferencia, ktorú prostredníctvom národného projektu Inštitút sociálnej ekonomiky zorganizovala Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.

Read More
13 okt
0

Prehľad aktivít projektu NP DI PTT za august a september 2021

Prinášame Vám prehľad vybraných aktivít projektu NP DI PTT realizovaných za august a september 2021.

Read More
13 okt
0

Vstupný informačný seminár pre zariadenia zapojené do 4. cyklu

Pozývame Vás na Vstupný informačný seminár zapojených zariadení sociálnych služieb do 4. cyklu.

Read More
08 okt
0

Sociálne poľnohospodárstvo ako aktér sociálnej inklúzie

Národný projekt Inštitút sociálnej ekonomiky je partnerom medzinárodnej konferencie o sociálnej ekonomike v poľnohospodárstve s názvom „Poľnohospodárstvo ako aktér sociálnej inklúzie“ (AGASI – Agriculture as an Actor of Social Inclusion), ktorý organizuje Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja SPU v Nitre spolu s občianskym združením Druživa. Podujatie sa koná online formou v dňoch 14.-15. októbra 2021.

Read More
07 okt
0

Konferencia Sociálna ekonomika na Slovensku – súčasnosť a budúcnosť!

Dnes sme odštartovali 2 dňovú online konferenciu národného projektu Inštitút sociálnej ekonomiky, zameranú na aktuálny stav sociálnej ekonomiky a sociálnych podnikov. Súčasná podoba sociálneho podnikania aj príležitosti, ktoré ponúka do budúcnosti, […]

Read More
01 okt
0

Pozvánka na odbornú konferenciu o sociálnej ekonomike

účasná podoba sociálneho podnikania aj príležitosti, ktoré ponúka do budúcnosti, to všetko je predmetom celoslovenskej odbornej konferencie Sociálna ekonomika na Slovensku – súčasnosť a budúcnosť, ktorú organizuje Implementačná agentúra MPSVR SR prostredníctvom národného projektu Inštitút sociálnej ekonomiky.

Read More